Zajíc s hrozny
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 441 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 19 g
- Sodík 356 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 118.3 mg
- Draslík 842.8 mg
- Vláknina 2398.8 mg
- Vitamín A 2398.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.5 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Kuličky hroznového vína otrháme, omyjeme, rozpůlíme a odstraníme jadérka. Smícháme je s rozinkami a armagnacem a necháme cca 10-15min odležet. 
- 
                                2Použijeme vykoštěný zaječí hřbet. Maso nakrájíme na nudličky a ve woku na rozpáleném oleji cca 3-4min orestujeme společně se slaninou nakrájenou na kostičky. Snížíme teplotu a za stálého míchání opékáme ještě cca 10min. 
- 
                                3Poté přidáme hroznové bobule a vše 3-4min podusíme. 
- 
                                4Ochutíme solí, přidáme koření a dobře opepříme. 
- 
                                5Čočkové výhonky omyjeme, necháme okapat,vmícháme do pokrmu a prohříváme ještě 1-2min. 
- 
                                6Rozdělíme na talíře a ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        