Srnčí steak
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 276 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 12 g
- Sodík 182 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 2.8 mg
- Draslík 38.8 mg
- Vláknina 289.5 mg
- Vitamín A 289.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.6 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omytou kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a zakapeme červeným vínem. Necháme asi 2 hodiny odležet v chladu. 
- 
                                2Potom maso zprudka opečeme na oleji. Na každou porci položíme kousek bylinkového másla. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        