Divočák podlitý pivem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 100 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 0.2 g Kmín celý
  • 0.2 g Jalovec
  • 0.25 g Sádlo vepřové škvařené
  • 3 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř citronový
  • 3 kávová lžička Paprika červená
  • 6 ks Cibule
  • 10 ks Bobkový list
  • 10 ks Nové koření celé
  • 2 stroužek Česnek
  • 0.5 l Pivo světlé 12% 4,5% obj.
  • 0.5 kg Kančí maso
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 297 kcal
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 633 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 246.8 mg
  • Vláknina 6122.2 mg
  • Vitamín A 6122.2 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17.3 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 26 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pokrájenou cibuli na sádle zpěníme do zlatova. Přidáme na plátky nakrájené maso, z obou stran zprudka osmahneme. Posypeme červenou paprikou, dáme jalovec, nové koření, bobkový list, kmín, česnek, zalijeme vývarem, hrnec přikryjeme pokličkou a dusíme 1 hodinu.

  • 2

    Když je maso měkké, zaprášíme moukou, podlijeme pivem a necháme projít varem tak 10-15 minut. Nakonec dochutíme solí a pepřem. Křehké maso dáme na talíř a na něj naskládáme na kolečka nakrájenou cibuli.

Komentáře k receptu