Zaječí medailonky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 460 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 491 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 137 mg
 - Draslík 813 mg
 - Vláknina 1035 mg
 - Vitamín A 1035 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 15.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vykostěný a odblaněný zaječí hřbet prošpikujeme slaninou, potřeme olejem a posypeme tymiánem. Necháme asi 1 hodinu uležet v chladničce.
 - 
                                2
Potom maso nakrájíme na medailonky, naklepeme, osolíme a opepříme. Zprudka opečeme na rozehřátém másle a mírně podlijeme. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, kuličky jalovce a dusíme doměkka.