Zajíc s česnekem dušený na pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 717 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 505 mg
 - Bílkoviny 94 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 351.1 mg
 - Draslík 1646.5 mg
 - Vláknina 326 mg
 - Vitamín A 326 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.7 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 26.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěného zajíce naporcujeme, osolíme, prošpikujeme slaninou nakrájenou na klínky a potřeme česnekem, který jsme utřeli se solí.
 - 
                                2
Porce zajíce osmažíme na rozpáleném oleji ze všech stran, poté podlijeme pivem, přidáme nové koření a dusíme pod poklicí, až je maso měkké. Před podáváním přimícháme jemně posekanou petrželovou nať.