Zaječí guláš

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Slanina vepřová
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 0.25 l Hovězí vývar základní
  • 1 kg Zaječí maso
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
  • 1 polévková lžíce Protlak rajčatový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 461 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 558 mg
  • Bílkoviny 59 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 225.5 mg
  • Draslík 1085.2 mg
  • Vláknina 1224 mg
  • Vitamín A 1224 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.5 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli a slaninu nadrobno pokrájíme a vyškvaříme na másle, přidáme osolené pokrájené maso a opečeme.

  • 2

    Přidáme papriku, krátce osmahneme a přilijeme vývar a rajský

  • 3

    protlak, přisolíme a dusíme doměkka.

Komentáře k receptu