Vepřové kotlety s hořčicí a vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 363 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 279 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 115.5 mg
 - Draslík 568.8 mg
 - Vláknina 959.3 mg
 - Vitamín A 959.3 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Proužek sádla na kotletách odkrojíme, jemně nakrájíme a vyškvaříme. Přidáme máslo a omyté, naklepané a osolené kotlety. Opečeme je po obou stranách. V témže kastrole je složíme na sebe a do másla přidáme jemně nakrájenou cibuli k osmažení.
 - 
                                2
K cibuli přimícháme kotlety, mírně podlijeme a dusíme doměkka. Kotlety při dušení obrátíme.
 - 
                                3
Nakonec přidáme hořčici rozmíchanou ve víně a ještě 10 minut povaříme.