Minutkové maso

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Hovězí svíčková
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 50 g Tuk
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Majoránka
  • 0.125 l Vývar z hovězích kostí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 340 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 310 mg
  • Bílkoviny 35 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 76.4 mg
  • Draslík 686.3 mg
  • Vláknina 1067.4 mg
  • Vitamín A 1067.4 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Dobře odleželé, omyté maso nakrájíme na tenké plátky.

  • 2

    Na pánvi rozehřejeme tuk a opečeme v něm maso a na nudličky nakrájenou cibuli. Osolíme, opepříme, přidáme majoránku a vše zaprášíme moukou. Zalijeme vývarem a necháme přejít varem.

  • 3

    Ihned podáváme. Vhodné přílohy jsou noky, nudle nebo rýže.

Komentáře k receptu