Zelená paprika plněná brynzou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Cibule
  • 50 g Máslo čerstvé
  • 100 g Sýr Brynza
  • 5 g Petržel - nať
  • 1 ks Rajčata
  • 2 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 191 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 3 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 15 mg
  • Draslík 166 mg
  • Vláknina 1472.4 mg
  • Vitamín A 1472.4 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 39.3 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté papriky podélně rozřízneme a vnitřek vykrojíme.

  • 2

    Smícháme prolisovanou brynzu s měkkým máslem, nastrouhanou cibulí, mletou paprikou a nasekanou petrželkou.

  • 3

    Směsí naplníme půlky paprik. Ozdobíme je plátky rajčete a snítkou petrželky.

Komentáře k receptu