Paprikové lusky marinované

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 2 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
  • 4 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 2 stroužek Česnek
  • 0.28 polévková lžíce Olej stolní
  • 2 polévková lžíce Ocet vinný
  • 2 polévková lžíce Olej salátový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 61 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 74 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 0.3 mg
  • Draslík 164.5 mg
  • Vláknina 144.8 mg
  • Vitamín A 144.8 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 66 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Papriky omyjeme, zbavíme semen, osušíme a na oleji ze všech stran osmažíme.

  • 2

    Měkké, ještě teplé papriky oloupeme a rozložíme je na mísu.

  • 3

    Smícháme sůl, pepř, cukr, utřený česnek, worcester, vinný ocet a salátový olej. Vše dobře rozmícháme a nalijeme na papriky.

  • 4

    Za občasného míchání marinujeme nejméně 2 hodiny.

Komentáře k receptu