Horký vývar s plátkem masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Hovězí maso zadní
  • 200 g Zelenina kořenová
  • 50 g Morek
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 hrst Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 364 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 296 mg
  • Bílkoviny 45 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 116 mg
  • Draslík 29.6 mg
  • Vláknina 2500 mg
  • Vitamín A 2500 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.8 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hovězí maso uvaříme v osolené vodě spolu s kořenovou zeleninou tak, aby zůstalo křehké.

  • 2

    Uvařené maso nakrájíme na plátky. Na každý talíř dáme jeden plátek masa, zalijeme horkým vývarem, přidáme uvařenou, nakrájenou zeleninu a kousek morku.

  • 3

    Nakonec polévku hustě posypeme nasekanou pažitkou.

Komentáře k receptu