Dušený telecí mozeček

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 70 g Máslo čerstvé
  • 0.25 ks Cibule
  • 2 ks Telecí mozek
  • 1 hrst Petržel - nať
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř bílý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 427 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 35 g
  • Sodík 376 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 3996 mg
  • Draslík 808.9 mg
  • Vláknina 390.9 mg
  • Vitamín A 390.9 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 38.3 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 24.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté, odblaněné a osušené mozečky nakrájíme na malé kousky.

  • 2

    Na pánvi rozehřejeme máslo a osmahneme na něm jemně nakrájenou cibuli. Přidáme připravené mozečky, osolíme, opepříme a za stálého míchání krátce podusíme.

  • 3

    Před podáváním pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu