Pestrý špíz

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Slanina vepřová
  • 4 ks Cibule
  • 1 ks Cuketa
  • 3 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 8 ks Špekáčky
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 746 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 74 g
  • Sodík 317 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 25.5 mg
  • Draslík 344.7 mg
  • Vláknina 3512.5 mg
  • Vitamín A 3512.5 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 57.2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Špekáčky nakrájíme na kolečka, slaninu na stejně velké kousky a očištěnou zeleninu na kolečka.

  • 2

    Střídavě napichujeme na grilovací jehly špekáčky, slaninu a zeleninu.

  • 3

    Špízy rozložíme na alobal a okraje dobře uzavřeme, aby během pečení nevytékala šťáva.

  • 4

    Pečeme na plechu v dobře vyhřáté troubě asi 15 minut.

Komentáře k receptu