Kedlubnový salát s křenem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Kedlubna
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Okurky nakládané
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Křen
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • 3 polévková lžíce Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 64 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 1154 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 0.9 mg
  • Draslík 268.6 mg
  • Vláknina 6816 mg
  • Vitamín A 6816 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 29.3 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kedlubny oloupeme a nahrubo nastrouháme.

  • 2

    Přidáme jemně nakrájenou okurku a cibuli, nastrouhaný křen a nasekanou pažitku. Vše dobře promícháme a přelijeme zálivkou z octa, oleje, vody a soli.

  • 3

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu