Kedlubnový salát s majolkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 g Kopr čerstvý
  • 1 ks Cibule
  • 6 ks Kedlubna
  • 10 ks Ředkvička
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 6 polévková lžíce Majolka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 291 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 236 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 19 g
  • Cholesterol 54 mg
  • Draslík 631.3 mg
  • Vláknina 11094.8 mg
  • Vitamín A 11094.8 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 60.5 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kedlubny oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle.

  • 2

    Přidáme nasekanou cibuli, mladé kedlubnové lístky, kopr a ředkvičky nakrájené na plátky.

  • 3

    Majolku ochutíme solí a pepřem a vmícháme do salátu.

Komentáře k receptu