Mandlový pudink

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Cukr moučkový
  • 100 g Mandle mleté
  • 6 ks Vaječný bílek slepičí
  • 2 ks Cukr vanilka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 280 kcal
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 103 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 27 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 293.1 mg
  • Vláknina 3700 mg
  • Vitamín A 3700 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z bílků ušleháme pevný sníh. Přidáme moučkový a vanilkový cukr a znovu vyšleháme. Nakonec zlehka přimícháme umleté mandle.

  • 2

    Hmotu vložíme do vymazané a strouhankou vysypané pudinkové formy, uzavřeme a uvaříme ve vařící vodě.

  • 3

    Uvařený pudink opatrně vyklopíme a podáváme.

Komentáře k receptu