Indický mandlový pudink
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 601 kcal
 - Sacharidy 72 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 42 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 61 g
 - Cholesterol 125.7 mg
 - Draslík 39.9 mg
 - Vláknina 462.8 mg
 - Vitamín A 462.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Dobře rozetřeme žloutky s cukrem a vmícháme ušlehaný sníh z bílků.
 - 
                                2
Potom přidáme nasekané mandle a rozemleté piškoty nasáklé růžovou vodou.
 - 
                                3
Hmotu vložíme do máslem vymazané nádoby a zapečeme v mírně vyhřáté troubě.