Hříbky na víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 136 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 7 g
- Sodík 92 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 9 mg
- Draslík 513.7 mg
- Vláknina 6055.5 mg
- Vitamín A 6055.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné hříbky nakrájíme na plátky. Osmahneme je na másle, zaprášíme moukou a znovu osmahneme. Podlijeme 3 lžícemi vody, vínem, osolíme a dusíme.
-
2
Během dušení přidáme kečup, worcester a pepř.
-
3
Podáváme k masu nebo jako pomazánku na toasty.