Hovězí vývar se žloutkem

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 200 g Vaječný žloutek slepičí
  • 13.3 g Polévkové koření
  • 10 g Petržel - nať
  • 2 l Vývar z hovězích kostí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 147 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 710 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 256.8 mg
  • Draslík 830 mg
  • Vláknina 102.6 mg
  • Vitamín A 102.6 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vývar z hovězích kostí před použitím dochutíme polévkovým kořením a převaříme.

  • 2

    Žloutek pečlivě oddělíme od bílku a vkládáme do vařícího vývaru spolu s omytou a jemně nakrájenou petrželovou natí nebo pažitkou při podávání.

Komentáře k receptu