Polévka zelná bulharská
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 214 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 14 g
- Sodík 468 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 156.5 mg
- Draslík 298.6 mg
- Vláknina 4403.8 mg
- Vitamín A 4403.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 31.8 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 765.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté, nakrájené maso a zelí zalijeme vodou, osolíme a vaříme do poloměkka. 
- 
                                2Potom přidáme rozředěnou jíšku připravenou z másla, mouky a jemně nakrájené cibule, mletou papriku a dovaříme doměkka. 
- 
                                3Polévku zahustíme jogurtem rozmíchaným s vejcem a opepříme. Nakonec přidáme nasekaný kopr. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        