Fazolky s rajčatovým protlakem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Cibule
  • 200 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
  • 10 g Máslo čerstvé
  • 20 g Protlak rajčatový
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 1 šálek Vývar z hovězích kostí
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 117 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 814 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 12.3 mg
  • Draslík 625.3 mg
  • Vláknina 3582.8 mg
  • Vitamín A 3582.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou cibuli jemně nakrájíme a zpěníme na másle.

  • 2

    Přidáme mletou papriku, rajčatový protlak a nakrájené fazolky. Podlijeme vývarem a podusíme doměkka.

  • 3

    Hotový pokrm zdobíme nasekanou petrželkou.

  • 4

    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu