Fazolky s rajčatovým protlakem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 117 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 8 g
- Sodík 814 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 12.3 mg
- Draslík 625.3 mg
- Vláknina 3582.8 mg
- Vitamín A 3582.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Oloupanou cibuli jemně nakrájíme a zpěníme na másle. 
- 
                                2Přidáme mletou papriku, rajčatový protlak a nakrájené fazolky. Podlijeme vývarem a podusíme doměkka. 
- 
                                3Hotový pokrm zdobíme nasekanou petrželkou. 
- 
                                4Podáváme s vařenými bramborami. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        