Vanilkový suchar s anýzem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 151 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 37 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 74 mg
 - Draslík 107.2 mg
 - Vláknina 940.4 mg
 - Vitamín A 940.4 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.1 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Žloutky umícháme s moučkovým a vanilkovým cukrem.
 - 
                                2
Z bílků ušleháme pevný sníh a přimícháme ho ke žloutkové pěně spolu s moukou, práškem do pečiva a anýzem.
 - 
                                3
Připravené těsto nalijeme do vymazané a vysypané chlebíčkové formy a zvolna upečeme ve středně vyhřáté troubě.
 - 
                                4
Po vychladnutí chlebíček nakrájíme na tenké plátky, urovnáme je na plech a usušíme v mírně teplé troubě.
 - 
                                5
Suchary obalíme ve vanilkovém cukru.