Vepřové kotlety plněné párkem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 4 ks Vepřové kotlety
  • 2 ks Okurky nakládané
  • 1 ks Párky jemné
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Hořčice
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 279 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 2167 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 71.7 mg
  • Draslík 383.1 mg
  • Vláknina 4321.3 mg
  • Vitamín A 4321.3 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.7 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Silnější kotlety opláchneme, rozřízneme naplocho až ke kosti, lehce naklepeme, vnitřní část osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a naplníme čtvrtinou párku a půlkou okurky. Okraje spojíme párátkem.

  • 2

    Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a moukou poprášené kotlety z obou stran opečeme. Podlijeme trochou vody nebo vývaru a dusíme za občasného podlití doměkka. Během dušení kotlety obrátíme.

  • 3

    Podáváme s brambory nebo dušenou rýží a kompotem.

Komentáře k receptu