Pečená štika s majonézou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Máslo čerstvé
  • 250 g Salát vlašský
  • 500 g Štika obecná
  • 150 g Majonéza
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 10 ks Ředkvička
  • 2 ks Petržel - nať
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 576 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 53 g
  • Sodík 265 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 192.8 mg
  • Draslík 161.8 mg
  • Vláknina 4137.8 mg
  • Vitamín A 4137.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.4 mg
  • Vitamín E 4.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 24.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytou štiku naporcujeme, osolíme, opaprikujeme a obalíme v mouce.

  • 2

    Na rozpáleném másle na pánvi prudce opečeme připravené porce dorůžova.

  • 3

    Pečenou rybu upravíme na mísu, proložíme petrželkou a ozdobíme vlašským salátem a ředkvičkami.

  • 4

    Zvlášť v omáčníku podáváme opepřenou majonézu.

Komentáře k receptu