Zapečená treska se zeleninou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 299 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 19 g
- Sodík 97 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 58 mg
- Draslík 565.6 mg
- Vláknina 7380 mg
- Vitamín A 7380 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.4 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Rajčata omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Očištěné houby nakrájíme na malé kousky. Oloupanou cibuli nasekáme a lehce podusíme na tuku. 
- 
                                2Zapékací mísu vymastíme a střídavě vrstvíme rajčata, cibuli, porce filé z tresky a houby. Vrchní vrstvu tvoří rajčata s houbami. Přikryjeme alobalem a pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 40 minut. 
- 
                                3Podáváme horké, posypané sýrem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        