Poitouský salát
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 59 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 1 g
- Sodík 137 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 323.2 mg
- Vláknina 3543.8 mg
- Vitamín A 3543.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.5 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Uvařenou rýži ve vodě scedíme a vysušíme v ubrousku. 
- 
                                2Očištěné žampiony povaříme v osolené vodě a nakrájíme je na kousky. Omytá rajčata nakrájíme na kolečka a oloupanou cibuli jemně nasekáme. Vše smícháme s připravenou rýží, pokapeme olejem, osolíme a opepříme. Nakonec salát posypeme nasekaným estragonem. 
- 
                                3Pokrm podáváme teplý i studený. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        