Míchaný salát z fenyklu
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 95 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 6 g
- Sodík 154 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 124.5 mg
- Draslík 424 mg
- Vláknina 3995.8 mg
- Vitamín A 3995.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.2 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěný fenykl nakrájíme na tenké nudličky, oloupanou okurku na kostičky, omyté ředkvičky na kolečka. 
- 
                                2Vše promícháme s olejem, citronovou šťávou, utřeným česnekem, pepřem a solí. Necháme vychladit. 
- 
                                3Před podáváním salát ozdobíme čtvrtkami natvrdo uvařených vajec. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        