Míchaný salát z fenyklu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Fenykl sladký - hlíza
  • 4 ks Ředkvička
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 0.5 ks Okurka salátová
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 95 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 154 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 124.5 mg
  • Draslík 424 mg
  • Vláknina 3995.8 mg
  • Vitamín A 3995.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.2 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěný fenykl nakrájíme na tenké nudličky, oloupanou okurku na kostičky, omyté ředkvičky na kolečka.

  • 2

    Vše promícháme s olejem, citronovou šťávou, utřeným česnekem, pepřem a solí. Necháme vychladit.

  • 3

    Před podáváním salát ozdobíme čtvrtkami natvrdo uvařených vajec.

Komentáře k receptu