Fenyklový salát s ředkvičkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 52 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 132 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 1.8 mg
 - Draslík 587.7 mg
 - Vláknina 6813 mg
 - Vitamín A 6813 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěný fenykl nakrájíme na tenké proužky, omyté ředkvičky na tenká kolečka.
 - 
                                2
Vše promícháme s olejem, citronovou šťávou a solí.