Vejce natvrdo v gulášové omáčce

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 8 ks Vejce slepičí
  • 1 l Voda pitná
  • 1 šálek Omáčka hnědá univerzální (UHO)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 167 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 172 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 490.7 mg
  • Draslík 155.4 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce uvaříme natvrdo.

  • 2

    Zbytek gulášové omáčky prohřejeme spolu s vejci rozkrájenými na půlky.

  • 3

    Pokud nemáme zbytek omáčky, uděláme gulášovou omáčku z čistého mletého zadního hovězího masa.

Komentáře k receptu