Vejce natvrdo s ředkvičkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 22 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 40 g Máslo čerstvé
  • 10 g Pažitka
  • 10 ks Ředkvička
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Veka
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 257 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 164 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 257.3 mg
  • Draslík 230.8 mg
  • Vláknina 2125 mg
  • Vitamín A 2125 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.7 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ředkvičky omyjeme a jemně nastrouháme. Přidáme máslo, umícháme a osolíme.

  • 2

    Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a vychladlá je nakrájíme na plátky.

  • 3

    Pomazánku mažeme na plátky veky (nebo na chléb),poklademe plátky vajec a posypeme jemně nasekanou pažitkou.

Komentáře k receptu