Vejce natvrdo s křenovou omáčkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 18 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Šunka dušená
  • 200 ml Majonéza
  • 1 ks Křen
  • 8 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Salát hlávkový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 557 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 53 g
  • Sodík 406 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 503.2 mg
  • Draslík 163.6 mg
  • Vláknina 1456 mg
  • Vitamín A 1456 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.4 mg
  • Vitamín E 7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté a okapané listy hlávkového salátu rozložíme na plochou mísu. Na salát urovnáme půlky vajec uvařených natvrdo oblou stranou nahoru a polijeme obyčejnou nebo francouzskou majonézou smíchanou s nastrouhaným křenem.

  • 2

    Okraj mísy a mezi půlky vajec nasypeme úzké hoblovačky ze šunky.

  • 3

Komentáře k receptu