Míchaný ředkvičkový salát se sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Jogurt bílý
  • 100 g Kedlubna
  • 100 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 20 ks Ředkvička
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • 1 polévková lžíce Olej salátový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 144 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 174 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 20.8 mg
  • Draslík 377.8 mg
  • Vláknina 4900 mg
  • Vitamín A 4900 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 23.9 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté ředkvičky, oloupanou kedlubnu a sýr nastrouháme na hrubší nudličky. Smícháme je s jogurtem, octem, olejem, cukrem a soli.

  • 2

    Pokud je salát příliš hustý, zředíme jej trochou studené vody.

Komentáře k receptu