Kůzlečí medailonky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Kůzlečí maso
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 5 stroužek Česnek
  • 4 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 385 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 360 mg
  • Bílkoviny 42 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 138 mg
  • Draslík 839.8 mg
  • Vláknina 1196.5 mg
  • Vitamín A 1196.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 22.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté kůzlečí maso (ideálně z kýty) nakrájíme na malé medailonky a smícháme s rozpuštěným máslem, do kterého jsme přidali prolisovaný česnek.

  • 2

    Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, promísíme s masem a necháme 1 hodinu v chladu.

  • 3

    Potom medailonky osolíme a zprudka osmažíme na teflonové pánvi. Před podáváním maso posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu