Pomazánka z vařeného hovězího masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Hovězí maso vařené
  • 60 g Máslo čerstvé
  • 8 krajíc Chléb samožitný
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • 2 polévková lžíce Hořčice kremžská
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 244 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 136 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 80.5 mg
  • Draslík 71.9 mg
  • Vláknina 1105 mg
  • Vitamín A 1105 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.4 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 17.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvařené maso nakrájíme na kousky a umeleme najemno. Přidáme změklé máslo a našleháme. Potom přidáme hořčici, prolisovaný česnek, podle chuti sůl a vše promícháme.

  • 2

    Pomazánku necháme v chladu odležet.

  • 3

    Podáváme na krajících chleba a sypeme nasekanou pažitkou.

Komentáře k receptu