Pomazánka z vařeného masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Hovězí maso vařené
  • 50 g Máslo čerstvé
  • 60 ml Hovězí vývar základní
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
  • 1 kávová lžička Hořčice plnotučná
  • 0.5 ks Cibule
  • 1 ks Okurky nakládané
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 191 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 1171 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 65 mg
  • Draslík 54.4 mg
  • Vláknina 2504.8 mg
  • Vitamín A 2504.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, vmícháme umleté vařené hovězí maso, osolíme, podlijeme hovězím vývarem a zhruba 5 minut povaříme.

  • 2

    Do vychladlé hmoty zamícháme drobně nakrájenou okurku, pepř, hořčici a worcester.

Komentáře k receptu