Pomazánka z vařeného uzeného a hovězího masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 300 g Hovězí maso vařené
  • 120 g Anglická slanina
  • 200 g Uzené maso vařené
  • 30 ml Hovězí vývar základní
  • 0.5 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 3 ks Okurky nakládané
  • 1 špetka Sůl
  • 2 stroužek Česnek
  • 0.5 polévková lžíce Křen
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 513 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 42 g
  • Sodík 2776 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 223.5 mg
  • Draslík 162.8 mg
  • Vláknina 5125.2 mg
  • Vitamín A 5125.2 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.3 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vařené hovězí maso spolu se slaninou a česnekem umeleme na masovém strojku. Vařené uzené maso jemně pokrájíme. Vejce uvaříme natvrdo a nakrájíme na kostičky, stejně tak nakrájíme okurky, omytý křen jemně nastrouháme. Vše dobře promícháme v míse, přisypeme mletou papriku a špetku soli. Je-li pomazánka příliš tuhá, lze ji zředit vývarem z hovězího masa.

Komentáře k receptu