Špagety s mletým skopovým masem po srbsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Skopová plec
  • 300 g Špagety, Makarony
  • 100 g Sýr Čedar
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 6 stroužek Česnek
  • 3 l Voda pitná
  • 1 šálek Kečup
  • 0.26 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 651 kcal
  • Sacharidy 74 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 386 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 64 g
  • Cholesterol 26.5 mg
  • Draslík 329.1 mg
  • Vláknina 5965 mg
  • Vitamín A 5965 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 36.7 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme umleté maso, osmahneme je a osolíme. Dusíme asi 25 minut.

  • 2

    Omyté papriky zbavené jádřinců pokrájíme na proužky, přidáme k masu, ještě 5 minut podusíme. Maso ochutíme prolisovaným česnekem a přilijeme tolik kečupu, aby vznikla hustší omáčka.

  • 3

    V osolené vařící vodě uvaříme špagety, scedíme je, promastíme olejem. Rozdělíme na nahřáté talíře, poklademe masovou omáčkou a povrch posypeme nastrouhaným sýrem.

  • 4

    Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu