Špagety s mletým skopovým masem po srbsku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 651 kcal
- Sacharidy 74 g
- Tuky 27 g
- Sodík 386 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 64 g
- Cholesterol 26.5 mg
- Draslík 329.1 mg
- Vláknina 5965 mg
- Vitamín A 5965 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 36.7 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme umleté maso, osmahneme je a osolíme. Dusíme asi 25 minut. 
- 
                                2Omyté papriky zbavené jádřinců pokrájíme na proužky, přidáme k masu, ještě 5 minut podusíme. Maso ochutíme prolisovaným česnekem a přilijeme tolik kečupu, aby vznikla hustší omáčka. 
- 
                                3V osolené vařící vodě uvaříme špagety, scedíme je, promastíme olejem. Rozdělíme na nahřáté talíře, poklademe masovou omáčkou a povrch posypeme nastrouhaným sýrem. 
- 
                                4Podáváme se zeleninovým salátem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        