Jablečný pudink
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 464 kcal
 - Sacharidy 87 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 17 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 58 g
 - Cholesterol 370.2 mg
 - Draslík 196.6 mg
 - Vláknina 5510 mg
 - Vitamín A 5510 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.8 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z bílků ušleháme pevný sníh, zašleháme do něj po částech cukr, zamícháme jeden po druhém žloutky a piškotové drobečky.
 - 
                                2
Oloupaná jablka nakrájíme na kostky a spolu s rozinkami je vmícháme do připravené vaječné směsi.
 - 
                                3
Pudink vložíme do vymazané, strouhankou vysypané formy a vaříme jej v páře 45 minut.