Moravská vepřová žebírka
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 410 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 33 g
- Sodík 1778 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 83.2 mg
- Draslík 401.9 mg
- Vláknina 3644.6 mg
- Vitamín A 3644.6 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté kotlety s kostí naklepeme, osolíme, opepříme, opečeme na oleji. 
- 
                                2Okurky, uzené maso a sýr nakrájíme na nudličky, vše smícháme s nastrouhaným křenem. 
- 
                                3Opečená žebírka vložíme na pekáček, posypeme připravenou směsí, podlijeme trochou vody. Na každé žebírko položíme kousek másla a pokrm zapečeme v troubě. 
- 
                                4Žebírka podáváme s vařenými bramborami, podlitá výpekovou šťávou a posypaná petrželkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        