Vepřový bok v sójové omáčce

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Vepřový bok
  • 1 kávová lžička Zázvor mletý
  • 8 ks Karotka
  • 5 dl Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 2 polévková lžíce Omáčka sójová
  • 2 polévková lžíce Víno bílé
  • 1 polévková lžíce Solamyl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 632 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 58 g
  • Sodík 148 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 17 g
  • Cholesterol 78 mg
  • Draslík 719.5 mg
  • Vláknina 9335 mg
  • Vitamín A 9335 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.8 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na špalíčky, podlijeme vodou a dusíme. Když se voda vyvaří, přilijeme sójovou omáčku smíchanou s vínem, zázvorem a škrobem a dále zvolna dusíme.

  • 2

    Očištěnou mrkev nakrájíme na kolečka, podusíme na másle a přidáme k hotovému masu.

Komentáře k receptu