Fazole na opečených toastech
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 335 kcal
 - Sacharidy 40 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 234 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 38 g
 - Cholesterol 17 mg
 - Draslík 1176.1 mg
 - Vláknina 19094 mg
 - Vitamín A 19094 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Fazole namočíme do studené vody. Druhý den je v téže vodě uvaříme doměkka a vodu slijeme.
 - 
                                2
Slaninu mezitím nakrájíme na kostičky a vyškvaříme na pánvi. Škvarečky vyjmeme a na vypečeném sádle opečeme plátky toastového chleba z obou stran dozlatova. Škvarečky smícháme s vařenými fazolemi.
 - 
                                3
Na talíř dáme opečený chléb, navršíme na něj fazole a polijeme kečupem.