Telecí ragú po curyšsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 305 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 385 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 114.1 mg
 - Draslík 656.7 mg
 - Vláknina 952.8 mg
 - Vitamín A 952.8 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké nudličky, které obalíme v hladké mouce.
 - 
                                2
V pánvi na rozpuštěném másle mírně osmahneme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přidáme nudličky masa a za stálého míchání je rychle opečeme. Vyjmeme z pánve a necháme na teplém místě.
 - 
                                3
Výpek rozředíme vínem, několika lžícemi vývaru a necháme trochu svařit. Opečené maso osolíme, opepříme, za stálého míchání prohřejeme v omáčce. Ihned podáváme.
 - 
                                4
Vhodnou přílohou jsou restované brambory.