Celerové pyré s uzeným masem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 1281 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 125 g
- Sodík 464 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 15.1 mg
- Draslík 429.1 mg
- Vláknina 5240.2 mg
- Vitamín A 5240.2 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Brambory a celer oloupeme, nakrájíme na kostky. Uvaříme odděleně v osolené vodě doměkka, potom prolisujeme. 
- 
                                2Ohřejeme mléko a máslo a vmícháme do pyré. Podle chuti osolíme a okořeníme muškátem. 
- 
                                3Uzené maso nakrájíme na plátky a ohřejeme. Upravíme na talíře s celerovým pyré a pokrm posypeme nasekanou petrželkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        