Cibulové kotlety s omáčkou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 443 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 22 g
- Sodík 311 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 148 mg
- Draslík 928.1 mg
- Vláknina 5494.8 mg
- Vitamín A 5494.8 mg
- Vitamín B6 1.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 26.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli opečeme dozlatova na 3 lžících oleje. 
- 
                                2Kotlety omyjeme, osušíme a v jiné pánvi je na zbylém oleji opékáme po každé straně asi 3 minuty. Potom je osolíme, opepříme, zabalíme do alobalu a necháme asi 5 minut odpočinout. 
- 
                                3Kolečka cibule poprášíme paprikou, zamícháme a vyjmeme z pánve. Do výpeku nalijeme smetanu, rozmícháme a krátce povaříme. 
- 
                                4Kotlety upravíme na talíře s kolečky opečené cibule a podáváme se smetanovou omáčkou. Pokrm posypeme nasekanou petrželkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        