Vývar z uzeného masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 105 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 500 g Vepřová uzená plec
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Pórek
  • 1 ks Petržel kořen
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Celer - nať
  • 0.25 ks Kapusta hlávková
  • 1.5 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 243 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 70 g
  • Sodík 770 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 50 mg
  • Draslík 454.1 mg
  • Vláknina 7497.3 mg
  • Vitamín A 7497.3 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 91.5 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uzené maso vložíme do studené vody, přivedeme k varu a přidáme cibuli. Jakmile maso začne měknout, přidáme na větší kousky pokrájenou zeleninu a dovaříme.

  • 2

    Vývar přecedíme a zavaříme do něj nudle.

Komentáře k receptu