Zelenina s plněnými taštičkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 3263 kcal
 - Sacharidy 285 g
 - Tuky 140 g
 - Sodík 12559 mg
 - Bílkoviny 202 g
 - Uhlovodany 270 g
 - Cholesterol 1571.1 mg
 - Draslík 2391.7 mg
 - Vláknina 47714.8 mg
 - Vitamín A 47714.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.5 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nerozmrazenou zeleninu osmahneme na rozehřátém másle v hrnci, přilijeme vývar a pod pokličkou vaříme doměkka.
 - 
                                2
Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme na pánvi. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a necháme ji zesklovatět.
 - 
                                3
Plněné taštičky (ravioli) nakrájíme na kousky silné asi 1 cm a přidáme do pánve. Za častého míchání je zlehka opečeme.
 - 
                                4
Zeleninu scedíme a necháme okapat. Přidáme ji k taštičkám a promícháme. Nakonec pokrm podle chuti osolíme a opepříme.