Polévka s klobásou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 150 g Klobása Dunajská
  • 1 krajíc Chléb konzumní
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Brambory
  • 1 ks Petržel - nať
  • 1 ks Petržel kořen
  • 0.5 ks Celer bulvový
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 250 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 212 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 2.3 mg
  • Draslík 566.5 mg
  • Vláknina 7188.6 mg
  • Vitamín A 7188.6 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 50.3 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na sádle osmažíme nadrobno pokrájenou zeleninu, přidáme na malé kostky nakrájené brambory a vše podusíme. Pak vše zalijeme vodou, osolíme, opepříme a přisypeme rozkrájený chléb. Vše vaříme, až brambory změknou.

  • 2

    Rozkrájenou klobásu v polévce prohřejeme.

  • 3

    Po odstavení polévku posypeme petrželovou natí.

Komentáře k receptu