Černá chlebová polévka s klobásou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Klobása Dunajská
  • 250 g Chléb konzumní
  • 6.98 g Máslo čerstvé
  • 1 špetka Muškátový oříšek
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 l Hovězí vývar základní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 312 kcal
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 718 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 2.1 mg
  • Draslík 161.2 mg
  • Vláknina 71 mg
  • Vitamín A 71 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Chléb nalámeme na malé kousky a necháme mírně rozvařit v hovězím vývaru.

  • 2

    Osolíme, okořeníme mletým pepřem a muškátovým květem.

  • 3

    Klobásu nakrájíme na kolečka, osmažíme a vkládáme do talířů.

  • 4

    Přelijeme polévkou a posypeme strouhaným chlebem, který nejprve osmažíme na másle.

Komentáře k receptu