Fazolky po indicku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 300 g Fazolové lusky zelené
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Cibule
  • 3 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Celer řapíkatý
  • 1 hrnek Voda pitná
  • 0.09 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 187 kcal
  • Sacharidy 37 g
  • Tuky 518 g
  • Sodík 227 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 20 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 501.5 mg
  • Vláknina 25525 mg
  • Vitamín A 25525 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 26.2 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji. Přidáme oloupanou, na kostičky nakrájenou mrkev a celer a očištěné, překrájené fazolky. Osolíme, mírně podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou doměkka.

  • 2

    Podáváme s karí rýží.

Komentáře k receptu