Janija se sušenými švestkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 535 kcal
 - Sacharidy 90 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 410 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 90 g
 - Cholesterol 80 mg
 - Draslík 1555.9 mg
 - Vláknina 21662 mg
 - Vitamín A 21662 mg
 - Vitamín B6 1.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 44.1 mg
 - Vitamín E 4.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na kousky a osmahneme na oleji. Přidáme omytý, na špalíčky nakrájený pórek a chvíli smažíme. Okořeníme mletou paprikou, osolíme, zalijeme teplou vodou a vaříme doměkka.
 - 
                                2
Sušené švestky omyjeme a zalijeme teplou vodou. Přidáme je k téměř měkkému masu a pokrm na mírném ohni zvolna dovaříme. V hotovém pokrmu má být všechna tekutina vyvařená.